Έφυγε από τη ζωή η Δήμητρα Καστάνη

Έφυγε από την ζωή η Δήμητρα Καστάνη. Δίνοντας γενναία τη μάχη. Ένας γλυκός άνθρωπος, μαχήτρια, αγωνίστρια.. Με το χαμόγελο ακόμη και στα δύσκολα.

Υπηρέτησε τον χώρο της υγείας και της Αριστεράς. Πάντα με την διάθεση της προσφοράς.

Το 2007 ήταν υποψήφια βουλευτής του Συνασπισμού και στη συνέχεια του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Ιωαννίνων και από το 2012 στην Πρέβεζα.

Υπήρξε για ένα μεγάλο διάστημα διοικήτρια του camp προσφύγων στη Φιλιππιάδα, προσφέροντας εξαιρετικό έργο σε πρόσφυγες και μετανάστες.

«Η συντρόφισσα Δήμητρα ξεχώριζε για την συντροφικότητα και την ανιδιοτέλειά της. Ήταν ένας άνθρωπος με πολιτική οξύτητα και αποφασιστικότητα. Ήταν ένας άνθρωπος της αλληλεγγύης στην πράξη. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τις απίστευτες ιστορίες από τα παιδικά της χρόνια μέχρι σήμερα, καθώς έζησε απολύτως βιωματικά την πολυτάραχη ιστορία της Αριστεράς στον τόπο μας με την οικογένειά της και τον πατέρα της αγωνιστή της Αριστεράς, Αποστόλη Καστάνη. Πολύ ενεργή στα κοινωνικά δίκτυα, ήταν πάντα αληθινή, έξυπνη, στοχευμένη και με αξέχαστο χιούμορ. Δήμητρα, αφήνεις βαθιά το αποτύπωμά σου στην Αριστερά και στις ζωές μας.

Στην οικογένειά σου,

Στον Τάκη Νικολόπουλο και στα παιδιά σου, Μαρία και Αποστόλη, τα βαθιά μας συντροφικά συλλυπητήρια» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ