Έφυγαν οι κάδοι από την παραλία

Στην απομάκρυνση των κάδων αποκομιδής απορριμμάτων από την παραλία προχώρησε ο Δήμος Πρέβεζας και ήδη προβαίνει σε μέτρα για την βελτίωση της καθαριότητας.

Ο αντιδήμαρχος Ευάγγελος Ροπόκης απευθύνεται εγγράφως στους καταστηματάρχες τους οποίους κάνει κοινωνούς αυτών ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα.

Έτσι κάνει γνωστά ότι:

-Καθημερινά στις 7 το πρωί ΑΚΡΙΒΩΣ από την παραλιακή οδό θα διέρχεται απορριμματοφόρο του Δήμου το οποίο θα προβαίνει στην αποκομιδή των σκουπιδιών από τους ατομικούς κάδους που διαθέτουν οι επιχειρήσεις σας.

-Οι επιχειρηματίες με ευθύνη τους θα πρέπει εκείνη την ώρα να βγάζουν τους κάδους στην παραλία και αμέσως μετά την αποκομιδή να τους επιστρέφουν οι ίδιοι στο κατάστημά τους.

-Οι κάδοι για την εξυπηρέτηση των πολιτών έχουν τοποθετηθεί στην αρχή της Τάφρου του Αγ.Ανδρέα (έναντι 1ου Δημοτικού Σχολείου) και στο παλιό τελωνείο.

«Σας ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση και την συνεργασία σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι ο Δήμος θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την διατήρηση της ευπρεπούς εικόνας της πόλης», καταλήγει.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ