Ευχαριστήριο των γονιών του 26χρονου Βρετανού

Ένα συγκινητικό ευχαριστήριο κυρίως προς τις αρχές της Ηπείρου και τους εθελοντές απευθύνουν οι γονείς του 26χρονου Βρετανού που έχασε την ζωή του στην Αστράκα.

Η Rosemary και ο Nicholas Frome, θέλησαν και δημοσίως να ευχαριστήσουν όλους όσοι συνέβαλαν στο δύσκολο έργο του εντοπισμού και της ανάσυρσης της σωρού του γιου τους.

Την Ελληνική Αστυνομία στα Ιωάννινα και την Κόνιτσα, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κόνιτσας, την 1η, 5η και 8η ΕΜΑΚ, την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, το Πολεμικό Ναυτικό, την εταιρεία Geotech SpA αλλά και τους πολλούς εθελοντές.

O νεαρός Βρετανός Robert Frome εντοπίστηκε σε απόκρημνη χαράδρα κοντά στην κορυφή Αστράκα, στο Πάπιγκο.

Οι γονείς του γράφουν:

«Δεν θα μιλούσαμε για το τραγικό δυστύχημα του γιού μας, ωστόσο θέλουμε πραγματικά να εκφράσουμε τη βαθιά μας ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες μας για τις προσπάθειες που κατέβαλαν τόσο οι Ελληνικές Αρχές – η Ελληνική Αστυνομία και το Πυροσβεστικό Σώμα, ιδιαιτέρως στα Ιωάννινα και την Κόνιτσα – όσο και οι ομάδες διάσωσης και πολλοί εθελοντές, αρχικά για τον εντοπισμό του Ρόμπερτ και μετά για την ανάσυρσή του από ένα τόσο δύσβατο σημείο της Αστράκας. Η αφοσίωση που επέδειξαν όλοι από την πρώτη ως την τελευταία στιγμή της επιχείρησης μάς συγκίνησε βαθιά.

Θα θέλαμε, επίσης, να ευχαριστήσουμε τη Βρετανική Πρεσβεία στην Αθήνα και το τοπικό αστυνομικό μας τμήμα στη Βρετανία για τη βοήθεια και τη στήριξη που μας παρείχαν σ’ αυτή τη δοκιμασία».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ