Ευχαριστήρια στους υπαλλήλους

Συνεργάτες και υπαλλήλους του Δήμου αποχαιρέτησε εγγράφως ο Θωμάς Μπέγκας. Λίγες μέρες πριν την λήξη της θητείας του απηύθυνε επιστολή προς όλους όσους συνεργάστηκε κατά την πενταετία την οποία δημοσιοποίησε στην σελίδα του στο facebook.

Ο απερχόμενος δήμαρχος αναφέρει ότι ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος για την αυτοδιοίκηση, για τους αιρετούς αλλά και για τον υπηρεσιακό μηχανισμό.

Τα πέντε αυτά χρόνια της συνεργασίας μας σίγουρα υπήρξαν και δύσκολες στιγμές. Θέλω όμως να γνωρίζετε ότι από τη μεριά μου ποτέ δεν υπήρξαν προσωπικές εμπάθειες και πρόθεση για προσωπικές αντιπαραθέσεις. Υπήρχε μόνο αγωνία και διάθεση για προσφορά και δημιουργία.

«Από εδώ και πέρα σας ζητώ να συνεχίσετε να εργάζεστε με ζήλο και να προσφέρετε όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες. Είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσετε ότι η δική σας εργασία και ο δικός σας κόπος είναι πρώτα απ’ όλα, η δημιουργική σας συμμετοχή στην προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο στον τόπο μας. Ένα καλύτερο αύριο που αφορά τα δικά μας παιδιά», σημειώνει και καταλήγει: «Ευχαριστώ όλους εσάς που θελήσατε να συμμετέχετε στη δημιουργία. Λυπάμαι αν κάποιοι δεν το κατάλαβαν ποτέ. Να είστε όλοι καλά και θα είμαι δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε» αναφέρει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ