Ευχαριστήρια και ραντεβού στο μέλλον!

Συνάντηση με μέλη της νέας Δημοτικής Αρχής είχε ο αντιδήμαρχος Νίκος Γκόλας και με αφορμή αυτή, στη σελίδα του στο Facebook έκανε έναν μικρό απολογισμό των εννέα ετών που συμπλήρωσε στο Δήμο Ιωαννιτών.

Ο Νίκος Γκόλας δεν ήταν υποψήφιος στις εκλογές του Μαίου ενώ τελικά είχε επιλέξει να μην είναι υποψήφιος ούτε στις βουλευτικές εκλογές.

Φαίνεται όμως ότι η αυτοδιοίκηση και η πολιτική παραμένουν στους σχεδιασμούς του καθώς στην ανάρτησή του αναφέρει ότι «θα είμαστε παρόντες στην πόλη και σίγουρα θα συναντηθούμε ξανά με πολλούς».

Κατά τα λοιπά σημειώνει ότι στην διάρκεια της θητείας προσπάθησε για το καλύτερο.

«Δεν έγιναν όλα. Υπήρξαν και λάθη. Όμως οι προθέσεις μου ήταν ειλικρινείς και κατέβαλα κάθε προσπάθεια για το μέγιστο αποτέλεσμα. Σήμερα έχουμε μία τουριστική ρότα, έχουμε ένα σύγχρονο αεροδρόμιο, έχουμε υποδομές για να χτίσουμε. Είμαι χαρούμενος γιατί απαλλάχθηκε η πόλη από τα κιόσκια και συνδυάσαμε το σεβασμό στους κοινόχρηστους χώρους με την στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας. Δεν είναι χώρος για απολογισμούς. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συνεργαστήκαμε τα χρόνια αυτά. Ένας κύκλος ολοκληρώθηκε. Θα είμαστε εδώ, παρόντες στην πόλη και σίγουρα θα συναντηθούμε ξανά με πολλούς», αναφέρει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ