Ευχαριστίες από τον Κώστα Σκούμα

Τις θερμές ευχαριστίες προς όλες τις αρχές της Ηπείρου, τους φορείς αλλά και τα μέσα ενημέρωσης για την άριστη και ουσιαστική συνεργασία που είχε εκφράζει με επιστολή του ο αντιστράτηγος Κώστας Σκούμας, ο οποίος στο εξής θα εκτελεί καθήκοντα Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδας.

«Αισθάνομαι επίσης βαθιά την ανάγκη να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στο προσωπικό των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Ηπείρου, για την άψογη συνεργασία που είχαμε στην εκτέλεση των υπηρεσιακών μας καθηκόντων, να τους συγχαρώ για την καθοριστική συμβολή τους στο έργο που πραγματοποιήθηκε και να τους προτρέψω να συνεχίσουν με αμείωτο ζήλο, επαγγελματισμό και ευσυνειδησία, τις προσπάθειες για την ασφάλεια των κατοίκων της περιοχής.

Επίσης, εκφράζω τις ευχαριστίες μου σε όλες κι όλους που εκπροσωπείτε την ενημέρωση, για τον αντικειμενικό τρόπο κάλυψης των αστυνομικών θεμάτων και τη συμβολή σας στη δημιουργία και ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πολίτες.

Τέλος, σας διαβεβαιώνω ότι, από τη νέα μου θέση θα εξακολουθήσω να ενισχύω την αποστολή της Ελληνικής Αστυνομίας στην Ήπειρο  και να βρίσκομαι στη διάθεσή σας, ώστε όλοι μαζί να καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό για την ασφάλεια του τόπου μας.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς», καταλήγει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ