Ευχαριστεί νοσοκομείο και γιατρούς

Ένα θερμό ευχαριστήριο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και την Καρδιοχειρουργική Κλινική απευθύνει η κ. Ελευθερία Ζηκίδου μέσω του Epiruspost.

Μετά την νοσηλεία της έχει μόνο λόγια ευγνωμοσύνης προς όλους.

Στην σύντομη ευχαριστήρια επιστολή της αναφέρει:

“Ευχαριστώ  δημόσια και από καρδιάς  το Ιατρικό και Νοσηλευτικό ανθρώπινο δυναμικό της καρδιοχειρουργικής κλινικής του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, αφού κατά την νοσηλεία μου μετά από χειρουργική επέμβαση, διαπίστωσα  εν τοις πρόγμασι  την άριστη επιστημονική επάρκεια τους, το υψηλό αίσθημα ευθύνης, ήθους και καθήκοντος προς τους ασθενείς, δημιουργώντας τους αίσθημα πλήρους ασφάλειας και απολαβής φροντίδας υψηλού επιπέδου.

Ιδιαίτερα  ευχαριστώ θερμά τον ιατρό μου κύριο ΣΙΣΜΑΝΙΔΗ ΣΩΚΡΑΤΗ, ο οποίος με  τον επαγγελματισμό και  το ήθος που τον διακρίνει, εφάρμοσε  αριστοτεχνικά την επιστημονική και ιατρική του γνώση και εμπειρία, και αποκατέστησε χειρουργικά,  άμεσα και  ομαλά,  το πρόβλημα  που μου πρόεκυψε με την καρδιά μου και κατ¨επεκταση με την ίδια μου την ζωή.

Επίσης  θα ήθελα να ευχαριστήσω την Προϊστάμενη και τις Νοσηλεύτριες, τους τραυματιοφορείς, και τις καθαρίστριες  της κλινικής  για το υπομονετικό, αθόρυβο και σιωπηλό έργο που νυχθημερόν επιτελούν  με  ήθος, ευγένεια, επαγγελματισμό και πάντα με  ζεστά  χαμόγελα. 

Τέλος,  επισημάνω ότι η οργάνωση, η καθαριότητα, η τάξη και η εν γένει λειτουργία της κλινικής αποτελούν υπόδειγμα δημόσιου Νοσοκομείου που μας τιμά στις αντίξοες συνθήκες που διανύουμε.”

Με εκτίμηση και τις θερμότερες ευχαριστίες

Ζηκίδου Ελευθερία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ