Αιφνίδια παραίτηση στην Περιφέρεια Ηπείρου

PER_SYMBOYLIO_HPΈνα από τα πιο δυνατά ονόματα της Αξιοβίωτης Ανάπτυξης Ηπείρου, της παράταξης της οποίας ηγείται ο κ. Αλέκος Καχριμάνης, αποτελεί πλέον παρελθόν.

Πρόκειται για τον γνωστό και διακεκριμένο χειρουργό Γιώργο Μπαλτογιάννη, ο οποίος σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες υπέβαλλε την παραίτησή του στις 31 Δεκεμβρίου.

Για την πλήρωση της θέσης του Περιφερειακού Συμβούλου έχει κληθεί ήδη για ορκωμοσία ο κ. Γιάννης Λάζος, ως πρώτος αναπληρωματικός.

Οι λόγοι της παραίτησης του κ. Μπαλτογιάννη δεν έχουν γίνει γνωστό, άλλωστε ακόμη και οι συνάδελφοι της δικής του παράταξης, αγνοούν ακόμη και τώρα, δύο ημέρες μετά, την είδηση της παραίτησής του.

Η ορκωμοσία υποχρεωτικά θα πρέπει να γίνει πριν την Κυριακή όπου είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση για την εκλογή Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Ο κ. Γιώργος Μπαλτογιάννης ήταν μία από τις συνετές φωνές και παρουσίες στο Περιφερειακό Συμβούλιο και σίγουρα η παραίτησή του δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Σ’ αυτό δε συμβάλλει και ο χρόνος που σημειώνεται, λίγο δηλαδή πριν τις αλλαγές τόσο στο Προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου όσο και στους θεματικούς αντιπεριφερειάρχες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ