Αιχμηρή απάντηση Δημάρχου στον Αντιπεριφερειάρχη

katsinosΜε μία εξίσου σκληρή δήλωση με αυτή του κ. Πιτούλη ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιώργος Κάτσινος απαντά σε όσα του καταλόγισε ο Αντιπεριφερειάρχης σχετικά με τις ανακοινώσεις για τη Γωνιά.

Ο κ. Κάτσινος εμμέσως πλην σαφώς καταλογίζει ευθύνες στον αντιπεριφερειάρχη καθώς σημειώνει ότι ήταν μέλος στην Επιτροπή Διαγωνισμού για το έργο και ως εκ τούτου όφειλε τότε να παρέμβει.

Στην δήλωσή του ο κ. Κάτσινος αναφέρει:

«Θεωρώ τη δική μου έκπληξη περισσότερο δικαιολογημένη, από την «έκπληξη» του Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας, γιατί δημοσιοποιήθηκε με λιτή ανακοίνωσή μας, μια θεσμική συνάντηση για το έργο της Γ΄φάσης του λιμένα Ηγουμενίτσας.

Μεγαλύτερη έκπληξη όμως αισθάνονται ήδη οι Δημότες για την αναντιστοιχία λόγων και έργων του κ. Πιτούλη στο ίδιο θέμα, όντας στο παρελθόν, ως Δήμαρχος Ηγουμενίτσας , μέλος της Επιτροπής Διαγωνισμού του εν λόγω έργου. Μήπως ως μηχανικός δεν διάβασε τη μελέτη που υπέγραψε;

Τα περί « επικοινωνιακής ακράτειας » και « αυτοπροβολής » τα επιστρέφω ασχολίαστα, λόγω των πολιτικών πρακτικών που εφαρμόζω, αλλά και των επιλογών στον τρόπο διοίκησης του Δήμου.

Η επιχειρούμενη «μετάθεση του σημαντικού» με την ανακοίνωσή του, είναι ένα καλό πολιτικό τέχνασμα, «άκαιρο» όμως να χρησιμοποιείται σε σημαντικά θέματα, όπως είναι το θέμα της «Γωνιάς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ