Ε. Βενιζέλος: Υπάρχουν λύσεις για τη Δωδώνη

BENIZELOSΗ απάντηση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου για το μέλλον της γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνη είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσει αντικείμενο πολλών και έντονων συζητήσεων τις επόμενες ημέρες.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τοποθετήθηκε για πρώτη φορά δημόσια στη διάρκεια διακαναλικής συνέντευξης τύπου που παραχώρησε και ύστερα από σχετικό ερώτημα που του έγινε από τη δημοσιογράφο Έλενα Χριστοφορίδου του τηλεοπτικού σταθμού Ήπειρος TV1.

Ο κ. Βενιζέλος σημείωσε πως δεν υπάρχουν περιθώριο παράκαμψης των υποχρεώσεων της ΑΤΕ, ωστόσο σημείωσε πως στο πλαίσιο του μνημονίου μπορούν να υπάρξουν λύσεις για τη Δωδώνη, χωρίς όμως αυτές να αποσαφηνίζονται.

Ολόκληρη η δήλωση Βενιζέλου έχει ως εξής:

«Έχω αντιμετωπίσει από πάρα πολύ κοντά και έχω βοηθήσει για να προωθηθεί η καλύτερη λύση ώστε να παραμείνει η «ΔΩΔΩΝΗ» στα χέρια των συνεταιριστικών οργανώσεων και του ελληνικού της δυναμικού.

Έχω μιλήσει πάρα πολλές φορές με την διοίκηση της ΑΤΕ και με εκπροσώπους του συνεταιριστικού κόσμου της Ηπείρου αλλά και όλους τους βουλευτές και υποψηφίους σήμερα βουλευτές της περιοχής. Άρα δεν πρόκειται να γίνει κάτι τώρα, έχω κάνει ήδη πάρα πολλά ως τώρα για τη «ΔΩΔΩΝΗ».

Ο στόχος είναι στο πλαίσιο του μνημονίου, δε μπορούμε να λειτουργήσουμε έξω από αυτόν, η ΑΤΕ θέλει να μεταβιβάσει το παραγωγικό της δυναμικό και να μείνει σε χρηματοπιστωτικές δραστηριότητες. Η «ΔΩΔΩΝΗ» έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία για την Ήπειρο και για την ελληνική βιομηχανία γάλακτος και βεβαίως υπάρχουν λύσεις και με διεθνείς συνεργασίες υψηλοτάτης ποιότητος, οι οποίες έχουν και το κεφάλαιο και την τεχνογνωσία και που μπορούν να κάνουν τα επώνυμα προϊόντα υψηλής ποιότητας της «ΔΩΔΩΝΗΣ» ακόμα καλύτερα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ