Δύσκολη περίοδος για τους νέους…

LEYKOBITSΕιλικρινείς και ενδιαφέρουσες ήταν οι απόψεις που ανέπτυξε ο κ. Στέλιος Λεύκοβιτς υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Ιωαννίνων, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της ΝΕΤ «Συμβαίνει Τώρα».

Η πείρα του δημοσιογράφου ήταν χαρακτηριστική μπροστά στον τηλεοπτικό φακό και σίγουρα τον έφερε σε πλεονεκτική θέση.

Ο κ. Λεύκοβιτς αναγνώρισε ότι η περίοδος που διανύουμε είναι εξαιρετικά δύσκολη για τους πολιτικούς και ειδικά για τους νέους οι οποίοι καλούνται πολλοί συχνά «να άρουν τις αμαρτίες των παλιών». Δεν παραγνώρισε τη δυσπιστία του κόσμου έναντι όλων των πολιτικών, σημείωσε όμως ότι μέσα από την αμφισβήτηση αυτή μπορεί να διαμορφωθεί η ελπίδα.

Ο ίδιος χαρακτήρισε ως το σημαντικότερο πλεονέκτημα την ειλικρινή σχέση που πρέπει να δημιουργηθεί με τους πολίτες και την κοινωνία, η οποία δεν θέλει άλλες υποσχέσεις, ούτε άλλα «θα».

Τέλος τόνισε ότι το κριτήριο της ψήφου δεν θα πρέπει να είναι ο θυμός και η οργή γιατί σε αυτή την περίπτωση το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Οι πολίτες, σημείωσε χαρακτηριστικά, πρέπει να γίνουν μέρος της λύσης κι όχι του προβλήματος.

Είναι σημαντικό πάντως ότι από ορισμένους νέους πολιτικούς ακούγεται έστω και δειλά ακόμη ένας διαφορετικός και πιο φρέσκος λόγος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ