Δύο βραβεία για σχολεία των Ιωαννίνων

ellada kipros diagonismos

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηπείρου συγχαίρει θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριες των Σχολικών Μονάδων της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων που συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Κύπρος, Ελλάδα, Ομογένεια: εκπαιδευτικές γέφυρες» και κατέκτησαν το πρώτο βραβείο στις κατηγορίες που διαγωνίστηκαν.

Συγκεκριμένα:

1. Το 21ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων έλαβε το 1ο βραβείο στην κατηγορία «Τραγούδια», με τίτλο μαθητικής δημιουργίας: ¨Μελοποίηση του ποιήματος «Ο πρόσφυγας» του Γιαννιώτη ποιητή και εκπαιδευτικού Κώστα Νέου¨. Το ποίημα μελοποίησε η καθηγήτρια μουσικής του σχολείου Ειρήνη Ντούση και απέδωσαν με τον καλύτερο τρόπο οι μαθητές και οι μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης του σχολείου.

2. Το 4ο Γυμνάσιο Ιωαννίνων έλαβε το 1ο βραβείο, τόσο στην κατηγορία «Σκίτσα», με τίτλο μαθητικής δημιουργίας: «Πόλη Φάντασμα», όσο και στην κατηγορία «Project», με τίτλο μαθητικής δημιουργίας: «Αμμόχωστος: Πόλη φάντασμα του σήμερα».

Συγχαίρει επίσης τους Διευθυντές και τους/τις εκπαιδευτικούς των ως άνω Σχολείων που στήριξαν τις προσπάθειες των μαθητών/τριών και συνετέλεσαν καθοριστικά στις παραπάνω διακρίσεις.

«Αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια που δύο σχολεία της Περιφέρειας Ηπείρου διακρίθηκαν μεταξύ 178 σχολικών μονάδων από την Ελλάδα και την Κύπρο όπου υποβλήθηκαν 757 μαθητικές δημιουργίες» σημειώνει ο κ. Καμπουράκης.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Π.Ε. και Δ.Ε. Ηπείρου θα είναι πάντα αρωγός σε κάθε ανάλογη προσπάθεια των μαθητών/τριών και των εκπαιδευτικών μας, ευελπιστώντας ότι διακρίσεις σαν κι αυτές θα αποτελέσουν ένα ισχυρό κίνητρο για τη μελλοντική συμμετοχή και άλλων Σχολικών Μονάδων σε αντίστοιχους διαγωνισμούς που θα αναδεικνύουν μαθητικές δράσεις και θα επιβραβεύουν τη συλλογική προσπάθεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ