Δύο θάνατοι από Covid στα νοσοκομεία των Ιωαννίνων το τελευταίο 24ωρο

nosokomeio kor

Δυσκολεύει η κατάσταση στα νοσοκομεία των Ιωαννίνων αλλά και της Ηπείρου καθώς τα κρούσματα παραμένουν σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα. Το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου είναι μακράν το χειρότερο από την έναρξη της πανδημίας και μέχρι σήμερα.

Στο Πανεπιστημιακό και το Χατζηκώστα νοσηλεύονται 50 περίπου ασθενείς με τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας να είναι πλήρης και ήδη να έχει ανοίξει η δεύτερη.

Το τελευταίο 24ωρο δύο άνθρωποι έχασαν την ζωή τους.

Πρόκειται για έναν 71χρονο που νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού αφού είχε προηγηθεί νοσηλεία στις κλίνες Covid του νοσοκομείου Χατζηκώστα.

Ο 71χρονος δεν ήταν εμβολιασμένος. Διακομίσθηκε αρχικά στο Χατζηκώστα, πριν μία βδομάδα περίπου, η κατάστασή του επιδεινώθηκε και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού όπου και κατέληξε.

Τη ζωή του έχασε επίσης ένας 88χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Χατζηκώστα από τις αρχές του μήνα. Ο 88χρονος ήταν πλήρως εμβολιασμένος παρόλα αυτά δεν κατάφερε να κερδίσει την μάχη.

Σημειώνεται ότι την Δευτέρα και την Τρίτη είχαν αφήσει την τελευταία τους πνοή άλλοι δύο ασθενείς ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θανάτων για την τρέχουσα εβδομάδα σε τέσσερις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ