Δύο φορές την εβδομάδα η Πειραιώς στην Κόνιτσα

konitsa peiraios

Με… μέτρο γίνεται η επαναλειτουργία της Τράπεζας Πειραιώς στην Κόνιτσα. Το υποκατάστημα θα λειτουργεί μόνο δύο φορές την εβδομάδα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου, ο οποίος, όπως αναφέρει, προσδοκούσε σε καθημερινή λειτουργία ώστε να εξυπηρετούνται οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής.

«Από την πλευρά μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από την πρώτη ημέρα που πληροφορηθήκαμε την πρόθεση της Διοίκησης της Τράπεζας για την αναστολή λειτουργίας του τοπικού υποκαταστήματος, κινητοποιηθήκαμε και ενεργήσαμε με σοβαρότητα, συναισθανόμενοι ότι το ενδεχόμενο υλοποίησης της ανωτέρω πρόθεσης, θα αποτελούσε βαρύ πλήγμα για τον τόπο μας, καθώς το συγκεκριμένο υποκατάστημα αποτελεί το μοναδικό εναπομείναν σε ολόκληρο τον Δήμο» αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.

Οι ευχαριστίες του Δήμου απευθύνονται σε όλους εκείνους που βοήθησαν και κυρίως στον Πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα, στους βουλευτές, τον Περιφερειάρχη, τον Μητροπολίτη Κόνιτσας, τον Σύλλογο Εργαζομένων της Πειραιώς και σημειώνει πως «τα δυσεπίλυτα προβλήματα διευθετούνται με συνεργασία και στοχοθεσία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ