Δύο χρυσά μετάλλια για τα κρασιά «Γκλίναβος»

glinavos krasia

glinavos krasia

Η ποιότητα που χαρακτηρίζει τα κρασιά του Κτήματος Γκλίναβος αναγνωρίζεται διαρκώς σε διεθνές επίπεδο, αυτή τη φορά η διάκριση ήρθε από τη μακρινή Νότιο Κορέα. Το Κτήμα Γκλίναβος διακρίθηκε με δύο Χρυσά Μετάλλια στον Διεθνή Διαγωνισμό Asia Wine Trophy για το Κόκκινο Βελούδο σοδειάς 2010 και το Syrah σοδειάς 2012. Συνολικά βραβεύθηκαν 1.195 κρασιά από 30 χώρες εκ των οποίων μόνο τα 10 ήταν από Ελληνικές συμμετοχές.

Ο διαγωνισμός Asia Wine Trophy τελεί υπό την αιγίδα του Διεθνούς Οργανισμού Αμπέλου και Οίνου και θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικούς διεθνείς διαγωνισμούς οίνου. Κάθε φορά συμμετέχουν σε αυτόν χιλιάδες οινοποιεία από όλο τον κόσμο, στέλνοντας δείγματα τα οποία δοκιμάζονται και κρίνονται από καταξιωμένους γευσιγνώστες με βάση την ποιότητα, το αρωματικό τους δυναμικό σε μύτη και στόμα, τη σχέση ποιότητας-τιμής.

Για το Κτήμα Γκλίναβος η ποιότητα των κρασιών του είναι αδιαπραγμάτευτη, κάτι που αποδεικνύεται από τις συνεχείς διακρίσεις σε Ελλάδα και Εξωτερικό, βάζοντας στο διεθνές προσκήνιο τα αμπελοτόπια της Ζίτσας και τα εκπληκτικά κρασιά της.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ