Δύο αντιδήμαρχοι, δύο προτάσεις για τα λεωφορεία…

amolos p1

amolos p1

Νίκος Γκόλας, αντιδήμαρχος ποιότητας ζωής και τουρισμού… Ελένη Βασιλείου, αντιδήμαρχος πρασίνου, βιώσιμης αστικής κινητικότητας, κυκλοφοριακών και συγκοινωνιακών θεμάτων…

Η λογική –η κοινή λογική- λέει, ότι η πλέον αρμόδια για να εισηγηθεί λύση με το θέμα της κίνησης των λεωφορείων στην παραλίμνιο είναι η Ελένη Βασιλείου, η οποία είχε προαναγγείλει σε προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο λύση όπως και μελέτη για τα κυκλοφοριακά στο Κάστρο.

Τόσο όμως στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, όσο και στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα εισηγήθηκε ο Νίκος Γκόλας, χωρίς μάλιστα με την πρότασή του να συμφωνεί η αρμόδια αντιδήμαρχος.

Η πρόταση που υιοθετήθηκε από το σώμα δεν διέπετε από καμία σοφία, καθώς προβλέπει δύο θέσεις στάθμευσης στο Μώλο, μετά το άγαλμα Διονυσίου Φιλοσόφου, δύο θέσεις στην παρκίδα, στην Ακτή Μιαούλη και δύο θέσεις στην αρχή της οδού Παπανδρέου!

Η κ. Βασιλείου κατέθεσε άλλη πρόταση, την οποία μάλιστα ανέλυσε στο Δημοτικό Συμβούλιο και συνοψίζεται στην καθολική απαγόρευση της κίνησης τουριστικών λεωφορείων στην παραλίμνο. Η διαφωνία με τον συνάδελφό της ήταν ολοφάνερο και μάλλον δεν είναι η μόνη…
{jathumbnail off}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ