Δυναμικό ξεκίνημα της νέας θητείας

Στον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη  εκλέχθηκε ομόφωνα από το σύνολο των εκλεγμένων  δημοτικών συμβούλων, της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης  ο Γιώργος Κουρτέσας.

Ο Γιώργος Κουρτέσας  είναι  Πολιτικός Μηχανικός   και Οικονομολόγος.

Υπηρετεί την τοπική αυτοδιοίκηση  από το 2006, όταν πρωτοεκλέχθηκε  με την παράταξη του αείμνηστου  Δημάρχου Τετραφυλίας, Αθανάσιου Γρέβια.

Έχει διατελέσει  Πρόεδρος του  Δημοτικού Συμβουλίου  και στην προηγούμενη επιτυχημένη  θητεία του νυν Δημάρχου Περικλή Μίγδου.

Σήμερα εργάζεται ως πολιτικός μηχανικός στο Υπουργείο  Υποδομών και Μεταφορών, στον τομέα των αεροδρομικών υποδομών.

Πέραν των άλλων πολλαπλών δραστηριοτήτων που αναπτύσσει  σε διάφορους τομείς της πολιτείας και της κοινωνίας, είναι Πρόεδρος της Ομοσπονδίας πολιτιστικών συλλόγων  και Αδελφοτήτων  των   Ραδοβιζινών. και μέλος των διοικητικών  οργάνων  της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας.

Η εκλογή του συγκεκριμένου  προσώπου στη θέση του Προέδρου  του Δημοτικού Συμβουλίου  θεωρείται  απολύτως επιτυχημένη, καθόσον συγκεντρώνει την αποδοχή όλων των συναδέλφων του  στο Δημοτικό Συμβούλιο  και τυγχάνει μεγάλης αναγνώρισης  από τον κόσμο του Δήμου.

Θεωρείται το πρόσωπο που θα αναλάβει πολύ σημαντικές αποστολές στη νέα Δημοτική  περίοδο.

Ήδη ο δήμος Καραισκάκη μετρά μία πετυχημένη θητεία εξωστρέφειας και όπως όλα δείχνουν ετοιμάζεται για μία δεύτερη πιο δυναμική, δίνοντας ένα καλό παράδειγμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ