Δυναμικό ξεκίνημα για τον Μωυσή Ελισάφ

elisaf-pita

Δυναμικό ξεκίνημα κάνει με την έναρξη της νέας χρονιάς η παράταξη του Μωυσή Ελισάφ. Από τις τελευταίες κινήσεις μάλιστα είναι φανερό ότι η συγκρότηση του ψηφοδελτίου βρίσκεται στην τελική ευθεία με συμμετοχές έκπληξη και με πολλά νέα πρόσωπα για τον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Στην ανακοίνωση της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» που δόθηκε στην δημοσιότητα τονίζεται ότι έγινε η πρώτη για τη νέα χρονιά συνάντηση με τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της Δημοτικής Ενότητας Ιωαννίνων και Νήσου.

Μία συνάντηση κατά την οποία έγινε η καθιερωμένη κοπή πίτας και η ανταλλαγή ευχών για το νέο έτος, όμως στην συνέχεια προχώρησε και στον προγραμματισμό για τον επόμενο διάστημα.

Η παράταξη, όπως τόνισε ο κ. Ελισάφ, συνεχίζει με απόλυτη προσήλωση στον ανεξάρτητο και ακηδεμόνευτο χαρακτήρα της.

Μέχρι τώρα έχει ολοκληρωθεί η συγκρότηση των επιτροπών που επεξεργάζονται ζωτικά θέματα και διαμορφώνουν τις προτάσεις της σε τομείς, όπως είναι ο εκσυγχρονισμός στη διοίκηση του δήμου, η έξυπνη πόλη, ο τουρισμός, η οικονομική ανάπτυξη, η κοινωνική πολιτική και αλληλεγγύη, ο πολιτισμός, το περιβάλλον και τα έργα.

Οι επιτροπές έχουν στελεχωθεί από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους αλλά και φίλους της παράταξης, οι οποίοι προέρχονται από όλους τους πολιτικούς χώρους. Κοινός στόχος και σημείο αναφοράς όλων είναι η διάθεση για προσφορά στην πόλη και η θέληση για μια Νέα Εποχή που θα μετατρέψει τα Γιάννενα σε μια πραγματική ευρωπαϊκή πόλη.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ και στελέχη της παράταξης έχουν ήδη ολοκληρώσει τις επαφές σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες. Σε όλες τις συναντήσεις παρουσιάστηκαν αναλυτικά οι δώδεκα βασικοί άξονες της «Νέας Εποχής», ανταλλάχτηκαν απόψεις για τοπικά ζητήματα και επισημάνθηκε η μεγάλη αποδοχή των προτάσεων της παράταξης και η προθυμία στελέχωσης του ψηφοδελτίου.

Όπως τόνισε και χθες το βράδυ ο κ. Ελισάφ η παράταξη Γιάννενα – Νέα Εποχή απευθύνεται στο σύνολο των πολιτών και συνενώνει όλες τις δυνάμεις που έχουν κοινές αγωνίες για το μέλλον του Δήμου. Δεν θα μπει σε μια στείρα προεκλογική αντιπαράθεση, αλλά θα συνεχίσει να καταθέτει προτάσεις τεκμηριωμένες και εμπεριστατωμένες, να τοποθετείται για όλα τα ζητήματα του Δήμου και να ασκεί εποικοδομητική κριτική.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ