Δράση και θέαμα στα δάση του Μετσόβου!

drasi m1

drasi m1

Η ομάδα αεροσφαίρισης TZEDES Ioannina Airsoft σε συνεργασία με τους συλλόγους Aces Καρδίτσας, ΑΣΑΔΕ, Foxes Τρικάλων και Ωμέγα Κοζάνης διεξήγαγε το παιχνίδι σεναρίου με τίτλο “Operation Fallen Comet” σε δασική περιοχή στην Κατάρα του Δήμου Μετσόβου.

Στο παιχνίδι συμμετείχαν περισσότεροι από 150 αθλητές από 20 ομάδες που ήρθαν από ολόκληρη τη χώρα.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν τον Δήμο Μετσόβου και τις Αρχές για τη φιλοξενία και βοήθεια τους, τους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού για την παρουσία τους, καθώς και όσους συμμετείχαν και βοήθησαν ώστε να γίνει πραγματικότητα το μεγαλύτερο παιχνίδι αεροσφαίρισης που έχει γίνει ποτέ στην Ήπειρο.

Ευχαριστίες απευθύνουν επίσης στο κλιμάκιο αιμοδοσίας από το Νοσοκομείο Χατζηκώστα, που ενημέρωσε για τη δωρεά μυελού των οστών και πολλά συγχαρητήρια σε όσους παίκτες έγιναν εθελοντές δότες επιτόπου!

Στο κομμάτι του παιχνιδιού, που κράτησε σχεδόν 3 ώρες, στην πρώτη φάση οι κατά 50% λιγότεροι «mutants», προσπάθησαν και κράτησαν την άμυνα τους, με τους στρατιώτες να καταφέρνουν να την σπάνε μόνο μετά τη βοήθεια του πυροβολικού που βομβάρδισε την ανατολική πλευρά της άμυνας.

drasi m2

Στη δεύτερη φάση, η κόκκινη παράταξη κατάφερε να υποκλέψει τον πυρήνα του μετεωρίτη, μετά από μία ώρα μάχης, από τους κίτρινους, με μία επίθεση σε όλα τα μέτωπα και μία καταδρομική επιχείρηση σε μία στιγμή αποπροσανατολισμού των αντιπάλων τους. Ήταν ένα παιχνίδι γεμάτο αδρεναλίνη μέσα στα υπέροχα ορεινά τοπία του Μετσόβου.

H αεροσφαίριση (airsoft) είναι ένα άθλημα στρατηγικής, αδρεναλίνης και πάνω απ’ όλα διασκέδασης και εξόρμησης στη φύση. Τα παιχνίδια είναι δωρεάν, ο κάθε παίκτης έχει το δικό του εξοπλισμό που πολλές φορές δανείζει σε νέους παίκτες που έρχονται να συμμετάσχουν για πρώτη φορά.

Η ομάδα διοργανώνει παιχνίδια καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και σε όλη την Ήπειρο.

Όσοι φίλοι και φίλες ενδιαφέρονται να γνωρίσουν το άθλημα από κοντά, μπορούν να επικοινωνήσουν στην σελίδα στο Facebook: TZEDES Ioannina Airsoft για να συμμετάσχουν σε επόμενα παιχνίδια!

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ