Δράσεις το Σάββατο για το νέο λιμανάκι Περάματος

anaplasi perama1

anaplasi perama1

Με σκοπό να μην χαθεί άλλη θερινή περίοδος και το έργο της ανάπλασης στο λιμανάκι Περάματος , να αποδοθεί στην κοινωνία, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Περάματος, θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 6 Μαΐου, στις δέκα και μισή το πρωί, μία σειρά δράσεων στην περιοχή.

Μεταξύ των άλλων θα προχωρήσει στον καθαρισμό του νέου λιμανιού και της παρόχθιας περιοχής της λίμνης και σε διαγωνιστικά παιχνίδια και αθλοπαιδιές στον περιβάλλοντα χώρο και τα γήπεδα.

Όπως τονίζουν στην ανακοίνωσή τους, σκοπός της κινητοποίησης είναι «να ενισχύσουμε στη στην συνείδηση όλων την διαφύλαξη του φυσικού μας περιβάλλοντος από τα απορρίμματα και να δημιουργήσουμε το έναυσμα για τη νέα πλέον προσέγγιση και σχέση μας με τη λίμνη και το παρόχθιο περιβάλλον μας».

Επιπλέον να μεριμνήσουν οι αρμόδιοι φορείς να μην χαθεί και άλλη εαρινή-θερινή περίοδος και το νέο λιμάνι Περάματος να αποδοθεί στην κοινωνία για αναψυχή, αθλοπαιδιές και να αποτελέσει για τους επισκέπτες και όλους τους κατοίκους της πόλης μας μια ευχάριστη απόδραση.

Ένα έργο φυσικού ενδιαφέροντος να συνδεθεί παράκτια με την πόλη και το Νησί ώστε να κατανοήσουμε όλοι μας την σφαιρική ανάγκη προσέγγισης των επισκεπτών στους φημισμένους αστικούς τουριστικούς προορισμούς με ιδιαίτερο τρόπο που να αναδεικνύει την δυναμική της Παμβώτιδας, των Μουσείων μας, του Κάστρου, του Νησιού και του Σπηλαίου.

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις να αποτελέσουν πυρήνες μαζικού λαϊκού αθλητισμού και να δοθούν τα κατάλληλα κίνητρα για την ανάπτυξη ναυταθλητισμού αλλά και ναυταθλητικών δραστηριοτήτων αναψυχής.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ