1,5 εκατομμύριο για έργα αναβάθμισης της καθημερινότητας

alos paidiki xara 650x400

alos paidiki xara 650x400

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι παρεμβάσεις του Δήμου Ιωαννιτών για την αναβάθμιση της καθημερινότητας τόσο εντός του αστικού ιστού όσο και στα Δημοτικά Διαμερίσματα.

Αυτές τις μέρες έχουν ξεκινήσει οι εργασίες σε μια κεντρική γειτονιά της πόλης των Ιωαννίνων η οποία περιλαμβάνει τις οδούς Ευεργετών, Ζίνης και Καστρισοΐας, ενώ πριν λίγο χρονικό διάστημα ολοκληρώθηκε και μια σημαντική παρέμβαση που αφορά την αναβάθμιση του πάρκου στο Άλσος, με δενδροφυτεύσεις, διαμόρφωση του χώρου, νέα παιχνίδια στην παιδική χαρά και αντικατάσταση του φωτισμού με λαμπτήρες LED.

Οι εργασίες στις παραπάνω οδούς, αφορούν την ασφαλτόστρωση αλλά και διαμόρφωση των δρόμων αυτών οι οποίοι εξυπηρετούν καθημερινά εκατοντάδες πολίτες των Ιωαννίνων.

Η παρέμβαση εντάσσεται στο συνολικό σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής για την αναβάθμιση των υποδομών σε περιοχές που για πολλά χρόνια είχαν παραμεληθεί και ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου (ο οποίος περιλαμβάνει πλήθος παρεμβάσεων και σε άλλες περιοχές της πόλης) ανέρχεται στα 1,5 εκ. ευρώ.

Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα οι παρεμβάσεις θα συνεχιστούν και σε άλλες οδούς όπως η Σαμουήλ ενώ θα ανακατασκευαστεί και ο κόμβος στην Πλατεία Ομήρου.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ