Δράμα σε τρεις πράξεις από το ΔΗΠΕΘΙ

DHPETHE«Ο Μικρός Έγιολφ» του Ερρίκου Ίψεν, είναι το έργο το οποίο θα παρουσιάσει η Κεντρική Σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων κατά την φετινή χειμερινή περίοδο.

Η πρεμιέρα του έργου θα δοθεί στο θέατρο Καμπέρειο στις 18 Ιανουαρίου και οι παραστάσεις θα διαρκέσουν έως το τέλος Φεβρουαρίου.

Οι εύθραυστες ισορροπίες του συναισθηματικού δικτύου της οικογένειας σε μια διαρκή αναθεώρηση που προκαλείται από ανατροπές, ανασφάλειες, ενοχές και από τη διαχρονική αναζήτηση του ανθρώπου για το απόλυτο συναίσθημα.

Αυτό το τρομακτικά άγνωστο που κρύβεται κάτω από την επιφάνεια των ανθρωπίνων σχέσεων και που αποκαλύπτεται τόσο απρόβλεπτα μέσα από συγκρούσεις και αδιέξοδα των ηρώων, αποδίδεται με τη μαεστρία του μεγάλου νορβηγού δραματουργού στο έργο της καλλιτεχνικής του ωριμότητας.

Η παράσταση του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Ιωαννίνων θα παρουσιαστεί σε μετάφραση Μαριαλένας Μαμαρέλη, δραματουργική επεξεργασία Νίκου Φλέσσα, σκηνοθεσία Νίκου Καμόντου, σκηνικά και κοστούμια Λίνας Μότσιου, μουσική Νίκου Βελιώτη, φωτισμούς Λίνου Μεϊτάνη. Οι φωτογραφίες είναι του Κώστα Γράβου.

Ο θίασος στελεχώνεται από τους ηθοποιούς (αλφαβητικά): Ξανθή Γεωργίου, Στάθη Κόκκορη, Ρηνιώ Κυριαζή, Μιχάλη Μπίζιο και Άρη Τσαμπαλίκα.

Παίζουν επίσης οι μικροί Νίκος Σκοπούλης και Μάξιμος Τζοβάρας.

Με την υποστήριξη της Νορβηγικής Πρεσβείας.

Οι παραστάσεις θα δίνονται από Τετάρτη έως και Κυριακή στις 9.00 μ.μ. Η τιμή εισιτηρίου έχει οριστεί στα 10 € γενική είσοδος. Διεύθυνση θεάτρου «Καμπέρειο»: Παπαδοπούλου 11, Ιωάννινα. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 26 510 25 670 καθημερινές, πρωινές ώρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ