Δωρεά οργάνων, δωρεά ζωής στο Πανεπιστημιακό!

dorea organon

Δωρεά οργάνων, δωρεά ζωής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Η λήψη οργάνων έγινε από 66χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ και δεν κατάφερε να κερδίσει τη ζωή.

Χάρισε όμως ζωή σε άλλους συνανθρώπους μας.

Από την χειρουργική ομάδα μεταμοσχεύσεων  του Π.Γ.Ν.Ι. ελήφθησαν οι δύο νεφροί  και βάσει της λίστας του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων πραγματοποιήθηκαν οι αντίστοιχες μεταμοσχεύσεις σε κέντρο των Αθηνών.

Η Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση στους συγγενείς της δότριας για την απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου, όπως και την ευγνωμοσύνη της για τη γενναιότητά τους να συναινέσουν στη δωρεά οργάνων, μια πράξη αληθινής κοινωνικής αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

Επίσης, συγχαίρει όλους όσοι βοήθησαν στην ολοκλήρωση της σύνθετης αυτής διαδικασίας και ιδιαίτερα το Διευθυντή και τα στελέχη της Μ.Ε.Θ. του Νοσοκομείου μας, οι οποίοι παράλληλα με τον τεράστιο αγώνα που καθημερινά δίνουν για την αντιμετώπιση, τόσο των ασθενών που νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μ.Ε.Θ, όσο και των συνανθρώπων μας στις Μ.Ε.Θ. Covid, επέδειξαν υψηλή και άξια συγχαρητηρίων αίσθηση καθήκοντος, διεκπεραιώνοντας σε μια πολύ δύσκολη εποχή όλες τις πολύπλοκες και χρονοβόρες διαδικασίες που απαιτούνται για τη δωρεά οργάνων. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ