Δωρεά καρδιάς από 40χρονη που έχασε τη μάχη!

dorea organon

Μία 40χρονη που δεν κατάφερε να κερδίσει την μάχη χάρισε ζωή μέσα από τον θάνατό της. Η 40χρονη νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα. Εγκεφαλική νεκρή, οι δικοί της πήραν την γενναία απόφαση και προχώρησαν σε δωρεά οργάνων.

Κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων σε συνεργασία με τους γιατρούς του νοσοκομείου προχώρησαν στη λήψη της καρδιάς η οποία στο εξής θα χτυπά ε άλλον ασθενή που ανέμενε το δώρο ζωής στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.

Η ιδέα της δωρεάς οργάνων μετά το τέλος της ζωής αποτελεί την ύψιστη μορφή εθελοντικής προσφοράς, ανθρωπισμού, πολιτισμού και αλτρουισμού καθώς και την βασική προϋπόθεση για την πραγματοποίηση του ιατρικού θαύματος της μεταμόσχευσης.

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου,  εκφράζουν τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του εκλιπόντος και τους ευχαριστούμε για το ανθρώπινο μεγαλείο τους καθώς την ώρα της μεγαλύτερης οδύνης για την απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου αποφάσισαν να γεφυρώσουν τη ζωή με τον θάνατο.

Η Διοίκηση του Γ.Ν.Ι. «Γ.ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ», ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει το προσωπικό της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) και του Αναισθησιολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου καθώς και όλο το προσωπικό των ομάδων μεταμόσχευσης που συνέβαλλε στην επιτυχή έκβαση της συγκεκριμένης δωρεάς οργάνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ