Δωρεά δέκα υπολογιστών στο Γυμνάσιο Ζίτσας

gimnz ipologistes

gimnz ipologistes

Με δέκα ηλεκτρονικούς υπολογιστές, δωρεά των αδελφών Βαδόκα ενισχύθηκε το Γυμνάσιο με Λυκειακές τάξεις, Ζίτσας. Οι κόρες του μεγάλου ευεργέτη της Ζίτσας, Αθανάσιου Βαδόκα, συνεχίζοντας το κοινωνικό έργο του πατέρα τους ανταποκρίθηκαν στην επιστολή της Δ/ντριας Δήμητρας Σταύρου και δώρισαν υπολογιστές πλήρως εξοπλισμένους για τις εκπαιδευτικές ανάγκες του σχολείου.

Τους υπολογιστές παρέλαβε ο Πρόεδρος της Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Φώτης Ράρρας και ακολούθησε η εγκατάστασή τους στην αίθουσα πληροφορικής του σχολείου με τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές παρόντες.

Ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλίακος με επιστολή του προς τις αδελφές Βαδόκα εκφράζει τις ευχαριστίες του για τη «μεγάλη και ευγενική» τους δωρεά, τονίζοντας παράλληλα την αναγκαιότητα η χειρονομία τους να βρει μιμητές.

Ειδικότερα, στην ευχαριστήρια επιστολή του ο Δήμαρχος αναφέρει:

«Στις δύσκολες στιγμές που βιώνει η πατρίδα μας με την παιδεία να είναι ένας από τους τομείς που βάλλεται περισσότερο τέτοιες ενέργειες είναι άξιες επαίνου. Με τη δωρεά σας συμβάλλετε ουσιαστικά στην προσπάθεια των εκπαιδευτικών και κατ’ επέκταση του Δήμου να βελτιώσουν την τεχνολογική υποδομή του σχολείου, ώστε να αναβαθμιστεί η παρεχόμενη εκπαίδευση.

Συνεχίζετε επάξια το έργο του αείμνηστου πατέρα σας Αθανάσιου Βαδόκα ο οποίος υπηρέτησε την ιδέα του κοινωνικού χρέους και της προσφοράς προς την πατρίδα και το συνάνθρωπο. Ταυτόχρονα, δείχνετε το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουν και άλλοι προτάσσοντας το κοινωνικό και όχι το ατομικό συμφέρον.

Με αυτές τις σκέψεις σας εκφράζω για ακόμη μία φορά τις θερμές μου ευχαριστίες για τη μεγάλη και ευγενική σας δωρεά».

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ