Δωρεά αυτόματου απινιδωτή στο Κέντρο Υγείας Βουτσαρά

apinidotis voutsara

Έναν πλήρως αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή τελευταίας τεχνολογίας, που μπορεί να σώσει ζωές από καρδιακή ανακοπή, δώρισε στο Κέντρο Υγείας Βουτσαρά Ιωαννίνων, η εταιρεία διοργάνωσης συνεδρίων, τουριστικών υπηρεσιών και υπηρεσιών επικοινωνίας  Myrtaly Congress I.K.E., στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης.

Η εταιρεία μετά τις εκδηλώσεις «Καρκίνος του Μαστού. Μας αφορά όλους» και Teddy Bear Afternoon Tea που πραγματοποιήθηκαν το 2019, συνεχίζει τις κοινωνικές της δράσεις, μέσω του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για την ενίσχυση των Κέντρων Υγείας του Νομού Ιωαννίνων.

Η αρχή έγινε με το Κέντρο Υγείας Πραμάντων το 2021 και συνεχίστηκε το 2022 με το Κέντρο Υγείας Βουτσαρά.

Ο αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής είναι μια συσκευή που αναλύει τον καρδιακό ρυθμό και, αν διαγνώσει κάποιο πρόβλημα το οποίο χρίζει απινίδωσης (ηλεκτροσόκ), τότε προχωράει στην απινίδωση για να επαναφέρει τον καρδιακό ρυθμό στη σωστή συχνότητά του.

Η έγκαιρη χρήση του αυτόματου απινιδωτή προσφέρει αποτελεσματική καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση σε θύματα καρδιακής ανακοπής. Έτσι, σώζει ζωές και μειώνει αναπηρίες, λόγω υποξίας του εγκεφάλου, σε αυτούς που επιβιώνουν.

Η ομάδα της Myrtaly Congress θεωρεί χρέος της να συμβάλλει με κάθε δυνατό τρόπο στον καθημερινό αγώνα που δίνει το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό των απομακρυσμένων Κέντρων Υγείας.

Είναι ο δικός της τρόπος να επιστρέφει στην κοινωνία ένα μέρος της εμπιστοσύνης της!

Η Myrtaly Congress I.K.E. ευχαριστεί τον διευθυντή του Κ.Υ. κ. Δράκο και το προσωπικό για την εξαιρετική συνεργασία, στο πλαίσιο της δωρεάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ