Δον Κιχώτης, τρεις παραστάσεις από τους Αθεράπευτους

don kixotis

don kixotis

Το ανεπανάληπτο αριστούργημα του Μιγκέλ ντε Θερβάντες Σααβέρδα «ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ», σε διασκευή – σκηνοθεσία – μουσική Δημήτρη Παππά, για μικρούς και μεγάλους, παρουσιάζει η Θεατρική Σκηνή του Καλλιτεχνικού Σωματείου «οἱ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΟΙ», για 3 ακόμα παραστάσεις: Σάββατο 17/12/2016 (ώρα 21:00), Κυριακή 18/12/2016 (ώρα 11:30 & 17:30).

Πρόκειται για «το πιο μαγικό ταξίδι του Ανθρώπου για να βρει την αλήθεια του! Μια ιστορία αφορμή και αφετηρία να πάρεις τ’ όνειρο και να το πας μακριά! Και να το μοιραστείς με άλλους!… Το όνειρο της Τιμής, της Αρετής και της Δικαιοσύνης!».

Το Δον Κιχώτη ερμηνεύει ο Δημήτρης Παππάς και το Σάντσο Πάντσα ο Θοδωρής Τσακτσίρας. Μαζί τους (σε διάφορους ρόλους) οι: Αγγελική Κουτσοθανάση, Κωνσταντίνος Ρώσσης, Παναγιώτης Μακρής, Λευτέρης Βανούσης, Βαρβάρα Βαράκα, Κυριάκος Μαντζιάρας, Κατερίνα Παπλιάκου, Μαρία Μπέλλου, Εύα Χριστοδουλάκη, Αρσινόη Μπαλωμένου, Θεόφιλος Χατζηιωαννίδης, Χριστίνα Γήτα, Μιχάλης Χατζηισαάκ, Κώστας Μανταντζής, Περικλής Λιάρος, Βάσια Τασούλη, Έφη Μούζη, Δήμητρα Τσιγγέλη, Γεωργία Ζαχάκη, Βασιλεία Ζάμπα, Μαρία Κούλαλη, Ζέτα Σιδηροπούλου, Σοφία Στεφανοπούλου, Παρασκευή Ροντογιάννη, Σοφία Ψαροκωστοπούλου. Στην κιθάρα ο Μιχαήλ Παππάς & στο βιολί ο GjergjiSpiri.

Γενική Είσοδος: 7€. Προπώληση (βιβλιοπωλεία ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ & ΧΑΡΤΕΞ): 5€.

Τηλέφωνα κρατήσεων: 698-198-1067 & 698-198-1058.

{jathumbnail off}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ