Η ώρα της Disco night, του Κομιτάτου, πλησιάζει…

DISKO KOMITATOΤο Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, το μεγαλύτερο Καρναβάλι στην Ήπειρο και όχι μόνο, τόσο από πλευράς εκδηλώσεων, όσο και συμμετοχών, συμπληρώνει φέτος, 10 χρόνια ζωής!

Σ’ αυτά τα πλαίσια, θα πραγματοποιήσει επετειακές εκδηλώσεις, αλλά και εκδηλώσεις χαράς, για τον κόσμο, που θέλει να ξεφύγει από τα κοινότυπα και τα τετριμμένα. Ξεκινά τις επετειακές του δραστηριότητες, μια ξεχωριστή, με μια ιδιαίτερη βραδιά. Μια βραδιά που πολύς κόσμος, πολλά χρόνια περίμενε.

Το Σάββατο 15 Νοέμβρη το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, διοργανώνει βραδιά DISCO στο BAR NO NAME στην Πρέβεζα.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 9.30 το βραδάκι και ο χώρος που θα πραγματοποιηθεί η βραδιά Disco, θα είναι κατάλληλα διαμορφωμένος με Disco μπάλες, με φωτορυθμικά, με ρομποτικά συστήματα, για να μας μεταφέρει στο κλίμα εκείνης της εποχής. DJ’s που μας ταξίδεψαν σε εκείνη την υπέροχη εποχή, θα είναι στα πλατό!

Ανάμεσά τους, o Κώστας Γιαννάκης, ο Σιλβάν (Silvain Gobel), ο Αποστόλης Σκόπας (Β’ 52 ή Γάτος…) ενισχυτικά θα παίξει από την οργανωτική επιτροπή του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, ο Κώστας Προβατάς.

Ήδη οι πραπάνω έχουν έτοιμα τα τραγούδια που αγαπήθηκαν, ταξίδεψαν κόσμο και ερωτεύτηκαν πολλές γενιές μαζί τους.

Είναι μια βραδιά για να θυμηθούν οι παλιότεροι και να μάθουν οι πιο νέοι. Μια βραδιά από αυτές που δεν χάνονται. Χορηγοί της εκδήλωσης, είναι το ONIROME του κ Σπύρου Κίτσου, το εργαστήριο μπουγάτσας DONALD του κ. Μάνθου Δέσκα, το κατάστημα της INTERAMERICAN στην Πρέβεζα του κ. Βαγγέλη Κοίλιαρη.

Ήδη η Πρέβεζα, αλλά και οι γύρω περιοχές, ζουν στους ρυθμούς της βραδιάς που έρχεται. Το Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 21.30, στη Disco night του Κομιτάτου, προμηνύεται μια βραδιά, πραγματικής διασκέδασης, με πραγματικά καλή μουσική, που από ότι σημειώνουν οι Dj’ s της βραδιάς, δεν θα περιοριστούν μόνο σε Disco κομμάτια, αλλά και κομμάτια διαφόρων μουσικών ειδών, που σημάδεψαν εκείνη την εποχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ