Διπλοασφαλισμένα τα αυτοκίνητα του Δήμου!!!

DHMOS_ZHROY– Κι αντιδήμαρχος με το δημοτικό λεωφορείο μεταφέρει μαθητές….

Δεν είναι ένα και δύο τα παράλογα και τα παράδοξα που συμβαίνουν στο Δήμο Ζηρού. Έναν Δήμο που φαίνεται ότι ακόμη και στις σημερινές δύσκολες οικονομικές συνθήκες και παρά τα όσα επιτάσσει ο Καλλικράτης, λειτουργεί με τους δικούς του νόμους και κανόνες.

Η καταγγελία που γίνεται αυτή τη φορά είναι πολύ σοβαρή και πρέπει να απαντηθεί άμεσα και τεκμηριωμένα από τη Δημοτική Αρχή.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ορισμένα από τα αυτοκίνητα που διαθέτει ο Δήμος, είναι διπλοασφαλισμένα. Πιο συγκεκριμένα είναι ασφαλισμένα σε δύο διαφορετικές εταιρίες. Πρόκειται για λάθος ή συμβαίνει κάτι άλλο; Επειδή λοιπόν ο χρόνος της διπλοασφάλισης είναι αρκετός, δύσκολα μπορεί να πιστέψει κάποιος ότι πρόκειται για κάποιο λάθος που έγινε και πέρασε απαρατήρητο επί μήνες.

Άρα κάτι άλλο συμβαίνει. Πιθανόν, όπως λέγεται από πολλές πλευρές, να εξοφλούνται γραμμάτια.

«Ο Δήμαρχος οφείλει να ενημερώσει την τοπική κοινωνία για το τι πραγματικά συμβαίνει. Όπως η χώρα μας έτσι και ο δήμος μας διέρχονται περίοδο οικονομικής κρίσης για αυτό θα θέλαμε η διαχείριση των οικονομικών του δήμου να μην γίνεται με αλόγιστη σπατάλη εις βάρος των δημοτών μας», σημειώνει σε δήλωση που έκανε στο Epiruspost.gr ο πρώην αντιδήμαρχος Φιλιππιάδας Κωνσταντίνος Ευαγγέλου.

Τα αυτοκίνητα στο Δήμο Ζηρού φαίνεται ότι αποτελούν αδυναμία της Δημοτικής Αρχής. Έτσι ένας εκ των αντιδημάρχων οδηγεί το λεωφορείο του Δήμου και μεταφέρει με αυτό τους μαθητές. Είναι άγνωστο αν υπάρχει η σχετική άδεια και από ποιόν, είναι άγνωστο αν λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα, ειδικά όταν πρόκειται για ένα τόσο σοβαρό θέμα, το οποίο αφορά στην ασφάλεια των μαθητών.

Είναι υποχρέωση της Δημοτικής Αρχής να απαντήσει τεκμηριωμένα και δύο ζητήματα, τα οποία άλλωστε δεν είναι τα μοναδικά που έχουν ανακύψει στο Δήμο Ζηρού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ