Διπλό χτύπημα κατά των ναρκωτικών

barelis_kostasΔύο καίρια χτυπήματα στη διακίνηση ναρκωτικών επέφερε η Αστυνομική Διεύθυνση Άρτας και το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών. Σε διάστημα 15 ημερών έδρασε δύο φορές με εξαιρετική επιτυχία, όπως ανέφερε στη διάρκεια δηλώσεων που έκανε ο Αστυνομικός Διευθυντής Κώστας Βαρέλης.

Προ ημερών η Αστυνομία είχε συλλάβει έναν 42χρονο Αρτινό ο οποίος μετέφερε από την Αθήνα 100 γραμμάρια ηρωίνης, που υπολογίζονται σε χίλιες δόσεις περίπου. Η ποσότητα των ναρκωτικών προοριζόταν να διοχετευτεί στα στέκια της Άρτας.

Ακολούθησε η σύλληψη δύο ατόμων στο Μενίδι οι οποίοι μετέφεραν 200 γραμμάρια ηρωίνης ενώ ένα τρίτο άτομο αναζητείται.

Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή είναι θέμα ημερών η σύλληψή του.

Η συνολική εμπορική αξία των ναρκωτικών υπολογίζεται σε περίπου 60.000 ευρώ. Από τις έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι η παραπάνω ποσότητα αγοράστηκε σε περιοχή των Αθηνών, από αλλοδαπό άτομο (Αλβανό) αντί του ποσού των 6.000 ευρώ. «Η ποσότητα αυτή πάλι, δυστυχώς, θα διακινούνταν στην πόλη μας, στα στέκια της πόλης μας και σε χωριά της ευρύτερης περιοχής του πρώην Δήμου Φιλοθέης όπως και σε χωριά του Δήμου Νικολάου Σκουφά» ανέφερε ο Αστυνομικός Διευθυντής Άρτας. Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι έχουμε να κάνουμε με νεαρά άτομα, των 23 και 25 ετών είπε ο κ. Βαρέλης. Η καταπολέμηση του εγκλήματος και ιδιαίτερα των ναρκωτικών δεν είναι μια εύκολη υπόθεση αλλά έχει επικινδυνότητα, απαιτεί κόπο, σχεδιασμό και κοινή προσπάθεια τόνισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ