Με 2,40 τα διόδια στο Δροσοχώρι;

aaegnatia

aaegnatia

Ο Σεπτέμβριος θα φέρει τα νέα διόδια στην Ιόνια Οδό και όχι μόνο… Άμεσα αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία και ο σταθμός των διοδίων στο Δροσοχώρι, επί της Εγνατίας Οδού.

Η λειτουργία του θα επιβαρύνει το κόστος των μετακινήσεων, ειδικότερα όμως θα επιβαρύνει τις μετακινήσεις εντός των ορίων του Νομού Ιωαννίνων, ο οποίος βρίσκεται πλέον με τρεις σταθμούς στα όρια του!

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Εγνατίας Α.Ε. Απόστολο Αντωνούδη και τις δηλώσεις του που φιλοξενεί η εφημερίδα “Καθημερινή” η εταιρεία είναι έτοιμη να λειτουργήσει στις αρχές Σεπτεμβρίου την πρώτη ομάδα διοδίων.

«Οι σταθμοί έχουν κατασκευαστεί και θα στελεχωθούν από την εταιρεία στην οποία έχει ανατεθεί η λειτουργία των διοδίων. Το μόνο που απομένει είναι η κοινή απόφαση των δύο συναρμόδιων υπουργείων».

Οι νέοι σταθμοί στην Εγνατία θα «χρεώνουν» 2,40 ευρώ για τα Ι.Χ., όπως και οι υπόλοιποι (πλην Μαλγάρων, που χρεώνουν 1,20 ευρώ).

Αν κάτι τέτοιο ισχύσει τελικά θα είναι εξαιρετικά άδικο για όσους μετακινούνται καθημερινά και μάλιστα εντός του ίδιου νομού!

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ