Δήμος Ζίτσας.. Υποκρίνεται η αντιπολίτευση για τις καθαρίστριες

SXOLEIO AITHOYSA

Υποκρισία καταλογίζει στους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης η Δημοτική Αρχή Ζίτσας, με αφορμή το αίτημα που είχαν υποβάλλει για έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μετά το ζήτημα που ανέκυψε με τις καθαρίστριες των σχολικών κτιρίων.

Μάλιστα, όπως αναφέρει στην ανακοίνωση, ορισμένοι εξ αυτών, αυτοαναιρούνται καθώς είχαν ψηφίσει την απόφαση ως μέλη των σχολικών επιτροπών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση- απάντηση, έχει ως εξής:

Ξεπέρασαν κάθε όριο υποκρισίας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης στο Δήμο Ζίτσας με το να ζητούν έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τις προσλήψεις καθαριστριών στις σχολικές μονάδες του Δήμου οι οποίες έγιναν με ομόφωνες αποφάσεις των Διοικητικών Συμβουλίων των Σχολικών Επιτροπών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης.

Ορισμένοι αυτοαναιρούνται καθώς καταγγέλλουν «ως εξπρές και εν κρυπτώ» τις διαδικασίες που οι ίδιοι είχαν ψηφίσει ως μέλη των Σχολικών Επιτροπών.

Η άσκηση αντιπολίτευσης χρειάζεται υπευθυνότητα και σοβαρότητα καθώς τα κοινωνικά ζητήματα δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται από κανέναν για μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

Τους αφήνουμε στην κρίση των πολιτών, τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο Δημοτικό Συμβούλιο.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ