Δήμος Ζίτσας: Μας «ξέχασαν» στη σύσκεψη για το αεροδρόμιο

aerodromio new

Την έντονη αντίδραση του Δήμαρχου Ζίτσας Μιχάλη Πλιάκου προκάλεσε το γεγονός ότι ο Δήμος Ζίτσας δεν κλήθηκε να συμμετέχει στη σύσκεψη φορέων που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, στο Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων με αντικείμενο το αεροδρόμιο Ηπείρου «Βασιλεύς Πύρρος».

Σε γραπτή δήλωσή του ο Δήμαρχος αναφέρει: « Φαίνεται πως ορισμένοι συστηματικά αθετούν το λόγο τους και μάλιστα για σοβαρά ζητήματα που αφορούν τον τόπο και τους πολίτες. Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι ενώ στη σύσκεψη που είχε πραγματοποιηθεί τον περασμένο Αύγουστο στο δημαρχείο Ιωαννίνων όλοι οι συμμετέχοντες φύγαμε ανανεώνοντας το ραντεβού μας στο Υπουργείο, αφού είχαμε λάβει τη διαβεβαίωση από τους Βουλευτές και τους διοργανωτές της σύσκεψης ότι θα αναλάμβαναν πρωτοβουλία για να οριστικοποιήσουν τη συνάντηση είτε με τον αρμόδιο Υπουργό, είτε με στελέχη του Υπουργείου.

Αντ’ αυτού λίγους μήνες μετά, «ξέχασαν» να ειδοποιήσουν ορισμένους από τους συμμετέχοντες σε εκείνη τη σύσκεψη, μεταξύ αυτών και το Δήμο Ζίτσας. Με έκπληξη λοιπόν πληροφορήθηκα από εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης για το αν θα παραστώ στη σύσκεψη την ερχόμενη Δευτέρα. Ο Δήμος Ζίτσας παρευρίσκεται πάντα σε συσκέψεις-εκδηλώσεις για τη διεκδίκηση αιτημάτων και ζητημάτων που αφορούν την ανάπτυξη του τόπου μας.

Κάποιοι επέλεξαν αυτή τη φορά, να τον αποκλείσουν. Τους αφήνουμε στην κρίση των πολιτών. Εμείς ως Δημοτική Αρχή του δήμου Ζίτσας θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας με μοναδικό σκοπό το αεροδρόμιο Ηπείρου «Βασιλεύς Πύρρος» να καταστεί σύγχρονο και λειτουργικό για να προσελκύσει το ενδιαφέρον αεροπορικών εταιρειών που θα δώσουν νέες προοπτικές στην ανάπτυξη του τουρισμού στην περιοχή. Κανείς δεν θα μπορέσει να απεμπολήσει τα δικαιώματά και τα κεκτημένα μας, ούτε να ανακόψει τα όνειρα και σχέδια μας για την ανάπτυξη του τόπου.»

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ