Δήμος Σουλίου: Όχι στις απολύσεις

DS_SOYLIOYΤα νέα δεδομένα στο χώρο της αυτοδιοίκησης συζήτησε στην τελευταία του συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Σουλίου. Με ομόφωνο ψήφισμα που εκδόθηκε εκφράζει την κάθετη αντίθεσή του σε κάθε απόλυση εργαζομένου, που καλύπτει πάγιες και διαρκείς ανάγκες ενώ σημειώνει ότι στηρίζει τις κινητοποιήσεις τους.

«Μετά από αλλεπάλληλα χτυπήματα στους Ο. Τ. Α., πρώτα οικονομικά και μετά στη συνέχεια ανθρώπινα, φαίνεται ότι υπάρχει στρατηγικό σχέδιο απαξίωσης του θεσμού των Ο. Τ. Α. και παράδοσής τους σε χέρια ιδιωτών κερδοσκόπων και αεριτζήδων», συνεχίζει το ψήφισμα.

Eκφράζεται δε η πρόθεση του δημοτικού συμβουλίου να προβεί στην έσχατη πράξη της παραίτησης από κάθε αξίωμα, σε περίπτωση που χτυπήσει η πόρτα της απόλυσης οποιουδήποτε υπαλλήλου του Δήμου», όπως τονίζεται χαρακτηριστικά.

Τέλος, σε σχέση με όσα αναγράφονται και μεταδίδονται τελευταία για αύξηση τελών και φόρων, ο Δήμος Σουλίου παρέχει τη διαβεβαίωση ότι με τη σωστή, σοβαρή και χρηστή διαχείριση, δεν πρόκειται να προβεί σε καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση των δημοτών του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ