Δήμος Πάργας: Βελτιώνονται τα γήπεδα – Σε εξέλιξη σχέδιο αναβάθμισης υποδομών

gipeda kanalaki

Την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης των προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης στους αθλητικούς χώρους της περιοχής ανακοίνωσε ο Δήμος Πάργας, στο πλαίσιο της προσπάθειάς του για τη διαρκή αναβάθμιση των δημοτικών υποδομών άθλησης.

Στο Δημοτικό Στάδιο Πάργας, πραγματοποιήθηκε συντήρηση του τεχνητού χλοοτάπητα, προκειμένου να βελτιωθούν οι συνθήκες άθλησης για τους δημότες και τις τοπικές αθλητικές ομάδες. Η παρέμβαση ενισχύει την ασφάλεια των χρηστών και παρατείνει τη διάρκεια ζωής του αγωνιστικού χώρου.

Αντίστοιχες εργασίες εκτελέστηκαν και στο Αθλητικό Κέντρο Καναλακίου, όπου έγινε συντήρηση και επισκευή σε όλα τα γήπεδα: τένις, μπάσκετ, βόλεϊ και ποδοσφαίρου 5×5. Οι εργασίες αυτές βελτίωσαν τη λειτουργικότητα των εγκαταστάσεων, συμβάλλοντας σε ένα πιο ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον άθλησης για όλες τις ηλικίες.

Οι παραπάνω παρεμβάσεις αποτελούν μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου για την αναβάθμιση του αθλητικού εξοπλισμού του Δήμου Πάργας. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, θα ακολουθήσει δεύτερη φάση εργασιών σε επιπλέον αθλητικούς χώρους, με στόχο τη συνολική αναβάθμιση των υποδομών σε κάθε γωνιά του Δήμου.

Ο Δήμος Πάργας επαναλαμβάνει τη δέσμευσή του για συνεχή βελτίωση των δημοτικών εγκαταστάσεων, τονίζοντας ότι η πρόσβαση των πολιτών σε σύγχρονους και ασφαλείς χώρους άθλησης αποτελεί βασική προτεραιότητα για τη δημοτική αρχή.