Δήμος Πάργας: Ήταν μόνο ο οικίσκος και όχι ο εξοπλισμός

valtos kima

Μόνο ο οικίσκος και μία χημική τουαλέτα είχαν παραμείνει στην παραλία. Ο υπόλοιπος εξοπλισμός της ράμπας για άτομα με ειδικές ανάγκες έχει μεταφερθεί στις αποθήκες.

Αυτό αναφέρει σε απάντησή του προς το Epiruspost ο Δήμος Πάργας. Ο Δήμος διαβεβαιώνει ότι όλος ο εξοπλισμός έγκαιρα απομακρύνθηκε και δεν υπέστη ζημιές από την κακοκαιρία ενώ δεν έχει το ίδιο για τον οικίσκο που την φιλοξενούσε καθώς για την μεταφορά απαιτείται γερανός.

Στην απάντηση του Δήμου αναφέρεται ότι «όλος ο βασικός εξοπλισμός της ράμπας ΑΜΕΑ που τοποθετήθηκε εφέτος στην παραλία του Βάλτου έχει απομακρυνθεί από την Παρασκευή  1/10, δηλαδή  έξι  ημέρες πριν την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων που έπληξαν την περιοχή. Συγκεκριμένα η ράμπα και το κάθισμα ΑΜΕΑ βρίσκονται ασφαλισμένα στις αποθήκες του Δήμου, καθώς και όλες οι κατασκευές που διευκόλυναν την πρόσβαση.

Στην παραλία στο ύψος του δρόμου είχαν μεταφερθεί μια χημική τουαλέτα και ο οικίσκος που φιλοξενούσε την ράμπα. Αυτά δεν καταστεί δυνατό να μεταφερθούν μαζί με τα προηγούμενα μια που για την ασφαλή απομάκρυνση τους απαιτούνταν μεγαλύτερος γερανός ο οποίος και είχε προγραμματιστεί να τα μεταφέρει, αλλά λόγω της κακοκαιρίας δεν έγινε εφικτό να το κάνει. Προσωρινά είχαν δεθεί στο ύψος του δρόμου με σκοινιά σε απόσταση από την παραλία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ