Δήμος Αρταίων.. Εικόνες από το πέρασμα της φωτιάς

arta kamena dr

Οι εικόνες που δημοσιοποίησε ο Δήμος Αρταίων αποτυπώνει το πέρασμα της πύρινης λαίλαπας δίπλα από τους οικισμούς Καλογερικού, Απόμερου και Μύτικα στη Δημοτική Ενότητα Αμβρακικού.

EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • arta kamena dr1

Ο κίνδυνος για την εκδήλωση πυρκαγιών παραμένει και για το λόγο αυτό ο μηχανισμός του Δήμου Αρταίων βρίσκεται σε κατάσταση επιφυλακής, για να συνδράμει, στις προσπάθειες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την κατάσβεση νέας πιθανής πυρκαγιάς, την οποία και απευχόμαστε.

«Για να μην ζήσουμε στιγμές όπως αυτές της Παρασκευής υπενθυμίζουμε για ακόμη μία φορά ότι απαγορεύεται κάθε υπαίθρια δραστηριότητα που μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά, όπως, ενδεικτικά, εργασίες ή δραστηριότητες που μπορεί να προκαλέσουν υπερθέρμανση (π.χ. οξυγονοκόλληση) ή περιλαμβάνουν καύση εύφλεκτης ύλης (π.χ. απορριμμάτων) ή ενέχουν κίνδυνο ανάφλεξης (π.χ. μελισσοκομία), ενώ δεν επιτρέπεται η αυθαίρετη εγκατάλειψή των κλαδεμάτων και των υπολειμμάτων καθαρισμού κήπων (υπόλοιπα κοπής δέντρων, θάμνων, κλαδιά κ.λ.π.), σε πεζοδρομία, δρόμους, κοινόχρηστος χώρους, πάρκα, κλπ» σημειώνει ο Δήμος Αρταίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ