Δημητρίου, Αρλέτος, διαψεύδουν στήριξη στον Καμίνη

kaminis g

kaminis g

Με μία πανομοιότυπη δήλωση, Δημήτρης Δημητρίου και Ηλίας Αρλέτος διαψεύδουν δημοσιεύματα που τους φέρουν να στηρίζουν την υποψηφιότητα του Δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη για την ηγεσία της κεντροδεξιάς.

Οι διαρροές ονομάτων έγιναν τις τελευταίες ώρες κυρίως μέσω του διαδικτύου.

Ο Δημήτρης Δημητρίου και ο Ηλίας Αρλέτος, υποψήφιος επικεφαλής στις επιμελητηριακές εκλογές ο πρώτος και υποψήφιος με τον ίδιο συνδυασμό ο δεύτερος, διαψεύδουν τα δημοσιεύματα περί στήριξης της υποψηφιότητας Καμίνη.

«Η λογική των ομαδοποιήσεων εφαρμόστηκε κατά κόρον στο παρελθόν στον χώρο μας κάτι το οποίο πληρώσαμε ακριβά. Ως εκ τούτου δεν αντιλαμβάνομαι τι νόημα έχει να συνεχίζουμε μια τέτοια πρακτική.

Όσοι το κάνουν μόνο κακές υπηρεσίες προσφέρουν στην προσπάθεια ανασυγκρότησης του χώρου. Η οποία δεν μπορεί να γίνει σοβαρά με διασπορά ψευδών ειδήσεων, με την ομαδοποίηση ξανά των πολιτών σε «Καμινικούς», σε «Γεννηματικούς» και πάει λέγοντας.

Αυτές οι πρακτικές ανήκουν στο παρελθόν και εκεί πρέπει να μείνουν.

Προσωπικά καλώ τον κόσμο να συμμετάσχει τόσο στην εκλογική διαδικασία που θα γίνει την Κυριακή, όσο και στην διαφύλαξη της προσπάθειας ενότητας και συσπείρωσης που γίνεται στον προοδευτικό χώρο», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ