Δημητρίου: Θετικός στην μεταφορά του Κλειστού

Θετικά αντιμετωπίζει την μεταφορά του Κλειστού από το Ελληνικό στα Γιάννινα η παράταξη «Ήπειρος Όλον» του Δημήτρη Δημητρίου.

Σε ανακοίνωσή της τονίζει ότι οι ανάγκες των αθλητών, των σωματείων και των μεγάλων γεγονότων δεν μπορούν να καλυφθούν από τις υπάρχουσες αθλητικές εγκαταστάσεις.

«Είναι λοιπόν ανάγκη να δούμε το «προκάτ» κλειστό γυμναστήριο ως μια εναλλακτική χωρίς ωστόσο να απεμπολήσουμε το δικαίωμα και το αίτημα μας για κατασκευή νέου, μόνιμου ,σύγχρονου κλειστού γυμναστηρίου.

Δεν είναι δυνατόν να μπούμε μια ακόμη φορά σε ένα δρόμο μεμψιμοιρίας ,μικροπολιτικής  και διαφωνίας, γι’ αυτό θα πρέπει άμεσα να εξετάσουμε αρχικά, ποιος θα είναι ο χώρος που θα στεγάσει το κλειστό γυμναστήριο και με ποια κριτήρια θα επιλέξουμε τον έναν ή τον άλλον χώρο .Θα πρέπει να δούμε τα χαρακτηριστικά  της κάθε περιοχής και βέβαια να μη δημιουργήσουμε ενδεχομένως περαιτέρω προβλήματα σε μια ενδεχομένως επιβαρυμένη ήδη περιοχή ενώ ταυτόχρονα, θα πρέπει να εξετάσουμε οτι στο σημείο το οποίο θα τοποθετηθεί είναι μια ευκαιρία να δημιουργηθούν δυνατότητες ανάπτυξης και  εμπορικότητας», αναφέρει .

Σημειώνει ακόμη ότι τα θέματα που πρέπει να εξετάσει το περιφερειακό συμβούλιο είναι ο φορέας που θα διαμορφώσει το χώρο και οι δαπάνες ενώ θα πρέπει να αποσαφηνιστεί απόλυτα ποιοι θα έχουν το δικαίωμα χρήσης και με ποια κριτήρια θα επιλεγούν.

Πάνω σε αυτή τη βάση η παράταξη «ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ» είναι έτοιμη να συμβάλει σε έναν εποικοδομητικό διάλογο για την αποφυγή ατελέσφορων συζητήσεων σε ένα θέμα που δεν κρίνεται από την πλευρά της για πολιτικές διαφωνίες .

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ