Δημαιρεσίες την Κυριακή στο Δήμο Αρταίων

DS_ARTASΣε ειδική συνεδρίαση θα συνέλθει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αρταίων την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013, για την εκλογή «Εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών (τακτικών και αναπληρωματικών) της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής».

Το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης που σύμφωνα με το Νόμο, υπογράφει και αποστέλλει η Σύμβουλος του επιτυχόντος συνδυασμού που είχε εκλεγεί με τις περισσότερες ψήφους κ. Βικτωρία Βασιλάκη-Μητρογιώργου έχει ως εξής:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Της συμβούλου του επιτυχόντος συνδυασμού που έχει εκλεγεί με τις περισσότερες ψήφους

ΘΕΜΑ: Εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών (τακτικών και αναπληρωματικών) της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό κατάστημα (Περιφερειακή οδός και Αυξεντίου) στις 6.1.2013, ημέρα Κυριακή και ώρα 12:30μ.μ., ώστε να διεξαχθεί η προβλεπόμενη από τα άρθρα 64 και 74 του Ν. 3852/ 2010 εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών (τακτικών και αναπληρωματικών) της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Στην συνεδρίαση αυτή καλείται να παραστεί και ο Δήμαρχος, κ. Ιωάννης Παπαλέξης προς τον οποίον κοινοποιείται η παρούσα

H Προεδρεύουσα Σύμβουλος

Βικτωρία Βασιλάκη – Μητρογιώργου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ