Δήμαρχος Σουλίου.. «Χάθηκε ένας δικός άνθρωπος»

Τα συλλυπητήρια των κατοίκων της Παραμυθιάς και του Δήμου Σουλίου για τον θάνατο της Anna Bvlgari, εκφράζει με δήλωση του ο δήμαρχος Γιάννης Καραγιάννης.

Η οικογένεια ευεργέτησε τον τόπο της καταγωγής της ενώ η Άννα, η οποία μιλούσε άπταιστα ελληνικά συνήθιζε να κάνει τακτικές επισκέψεις μέχρι πριν λίγα χρόνια, που το επέτρεπε η υγεία της.

«Η Άννα ήταν ένας συνδετικός κρίκος της Παραμυθιάς με την  οικογένεια των ευεργετών. Χάθηκε ένας δικός μας άνθρωπος» ανέφερε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Γιάννης Καραγιάννης.

«Εκ μέρους όλων των κατοίκων του Δήμου μας καθώς και του Δημοτικού Συμβουλίου, εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια Βουλγαρη, για την απώλεια της Άννας. Η προσωπικότητα της Άννας, όπως και όλης της οικογένειας των ευεργετών μας, λάμπρυνε με την παρουσία της την σύγχρονη ιστορία της Παραμυθιάς άλλα και όλης της χώρας μας. Η Άννα με το συνεχή ενδιαφέρον της για την γη των προγόνων της, παρέμεινε ευεργέτης που δεν ξέχασε ποτέ τον τόπο και άφησε σημαντική παρακαταθήκη, τιμώντας την παράδοση των ευεργετών της Ηπείρου. Άλλα και στον χώρο των επιχειρήσεων, το ήθος της, η συνέπεια της και η επαγγελματικότητά της, αποτελούν ένα ξεχωριστό παράδειγμα. Θα την θυμόμαστε και θα την τιμούμε για πάντα. Αιωνία της η μνήμη».

Ψήφισμα αναμένεται και από το Δημοτικό Συμβούλιο Σουλίου.

Ο Δήμος όπως είπε ο κ. Καραγιάννης θα συνεχίσει την επαφή με την οικογένεια όπως και με όλες τις οικογένειες που ευεργέτησαν τον τόπο τους.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ