Δήμαρχος Φιλιατών: Λεφτά δεν υπάρχουν

pappasΑνοιχτή επιστολή προς τους Δημότες των Φιλιατών, έδωσε στη δημοσιότητα ο δήμαρχος Μηνάς Παππάς. Ο κ. Παππάς, αναφέρεται στην πορεία του πρώτου χρόνου του “Καλλικράτη”, στις οικονομικές αλλά και θεσμικές δυσκολίες του Καλλικρατικού Δήμου, στο έργο που δρομολογήθηκε, αλλά καταλήγει πως η “δύσκολη κατάσταση στη οποία βρίσκεται η χώρα δεν επιτρέπει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να υλοποιήσει το δικό της όραμα για την ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου”!

Όπως κάνει γνωστό ο Δήμαρχος εντός της άνοιξης, αφού ολοκληρωθούν οι διαδικασίες ελέγχου των παρελθόντων ετών και αφού τηρηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες θα υποβληθεί στο δημοτικό συμβούλιο ο ισολογισμός του 2011 , ενώ έως τα τέλη Μαΐου θα γίνει σε ειδική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο προβλεπόμενος Απολογισμός Πεπραγμένων για το έτος 2011.

«Πιστεύω πως η δύσκολη κατάσταση στη οποία βρίσκεται η χώρα δεν επιτρέπει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να υλοποιήσει το δικό της όραμα για την ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου. Οι δήμοι πρέπει να ονειρεύονται , να σχεδιάζουν , να υλοποιούν και όχι να μετατρέπονται σε διαχειριστές καταστάσεων ανήμποροι και εξαρτώμενοι από την κεντρική εξουσία και τις πολιτικοοικονομικές συνθήκες. Ο Καλλικράτης άνοιξε μια πόρτα προς αυτή την κατεύθυνση. Ελπίζουμε η λύση των προβλημάτων που δημιουργούν αναχώματα στην προσπάθεια μας, να είναι άμεση, ώστε να μη χαθεί η μεγάλη ευκαιρία που προσφέρει η μεταρρύθμιση αυτή», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά ο κ. Παππάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ