Δήλωση Θ. Οικονόμου για τις επιθέσεις

OIKONOMOYΟργανωμένη στοχοποίηση πίσω από τις επιθέσεις των τελευταίων ημερών καταγγέλλει με δήλωσή του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Οικονόμου.

Ο κ. Οικονόμου απαντά με μία σκληρή δήλωση στην οποία σημειώνει ότι η στάση ορισμένων αγγίζει τα όρια της τρομοκρατίας.

Αναλυτικά στη δήλωση αναφέρει:

« Είναι γνωστό ότι υπάρχουν οργανωμένες ομάδες οι οποίες βλέπουν χαιρέκακα την πραγματική πίεση των πολιτών ως δικαίωση των ιδεολογικών και προσωπικών εμμονών τους. Είναι, επίσης, γνωστό ότι κάποιοι επιθυμούν όλους τους βουλευτές κρυβόμενους. Το προεκλογικό άγχος φέρνει άγος.

Όμως όσο κι αν αγγίζει η στάση τους τα όρια της τρομοκρατίας σε βάρος όσων τοποθετούνται με σαφήνεια χωρίς να υποκρίνονται τον ανήξερο κατά περίπτωση, επιμένω ότι το ζήτημα δεν είναι εκεί.

Η μάχη που έχουμε να δώσουμε είναι με τη χαλάρωση των δημοκρατικών μας ανακλαστικών. Ο ουσιαστικός κίνδυνος δεν προέρχεται από εκείνους που τρομοκρατούν όποιον έχει το θάρρος της γνώμης του, αλλά από την επιλογή που γίνεται από κάποιους, άλλοτε από ανευθυνότητα και άλλοτε από σκοπιμότητα, να παρέχουν σε αυτές τις πράξεις άσυλο.

Σε όσους επιχειρούν τη φίμωσή μου, τους ενημερώνω ότι όσο υπάρχουν πολίτες που με εμπιστεύονται, δεν πρόκειται να σταματήσω να λέω τη γνώμη μου και να πράττω κατά συνείδηση. Τους αρέσει ή όχι έχω και από τα δύο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ