Δήλωση για τις εκλογές του Αλ. Πάσχου

PASXOSΤη στήριξη όλων των μελών του Επιμελητηρίου ζητά εν όψει των εκλογών για την ανάδειξη νέας διοίκησης ο υποψήφιος πρόεδρος Αλέξανδρος Πάσχος. Στόχος της παράταξής του, όπως σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση, είναι η επιχειρηματικότητα της περιοχής να έχει ενωμένη και δυνατή φωνή στα όργανα της πολιτείας.

Στη δήλωσή του ο σημερινός πρόεδρος του Επιμελητηρίου και εκ νέου υποψήφιος αναφέρει: «Στις επικείμενες Επιμελητηριακές Εκλογές ο επιχειρηματικός κόσμος του νομού κατεβαίνει ενωμένος να αναδείξει το νέο διοικητικό συμβούλιο του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας.

Έχουμε επιλέξει για το σκοπό αυτό ανθρώπους δοκιμασμένους και έμπειρους, ανθρώπους νέους και ταλαντούχους από το σύνολο του επαγγελματικού, επιχειρηματικού και πολιτικού φάσματος για να απαρτίσουν τη νέα σύνθεση της διοίκησης του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας όπως εσείς μέσα από την δημοκρατική διαδικασία των εκλογών θα επιλέξετε.

Για τα συμφέροντα της θεσπρωτικής επιχειρηματικότητας καταρτίσαμε έναν συνδυασμό ανεξάρτητο από δεσμεύσεις και κομματικές σκοπιμότητες.

Στόχος και Σκοπός μας η θεσπρωτική επιχειρηματικότητα να έχει κοινή, ενωμένη και δυνατή φωνή στα όργανα της πολιτείας.

Από την πλευρά μου θέλω να ευχαριστήσω όλον τον επιχειρηματικό κόσμο για την στήριξη αυτής της προσπάθειας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ