Διημερίδα από το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Ηπείρου

kentro paidiou

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Ηπείρου, στο πλαίσιο του κοινωνικού και επιστημονικού του ρόλου, ανέλαβε την πρωτοβουλία διοργάνωσης διημερίδας αφιερωμένης στην Προστασία του παιδιού και της οικογένειας με τίτλο: “Τα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας και οι Κοινωνικές Υπηρεσίες των ΟΤΑ ως ολοκληρωμένο δίκτυο Προστασίας Παιδιού και Οικογένειας. Στόχοι και Προοπτικές, Ελλάδα 2022”

Σε μια εποχή αλλεπαλλήλων κρίσεων και δοκιμασιών είναι σημαντικό να δίνεται βήμα στην επιστημονική κοινότητα και το έμπειρο προσωπικό των Κρατικών Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας, να ενημερώσει τους πολίτες, να μοιρασθεί καλές πρακτικές, να προτείνει λύσεις.

Παράλληλα θα δοθεί η δυνατότητα να αναλυθούν όλες οι πρόσφατες νομοθετικές πρωτοβουλίες, καθώς και το πλαίσιο λειτουργίας και συνεργασίας των Αρχών και Υπηρεσιών, για την προστασία παιδιού και οικογένειας. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό και θα δοθεί χρόνος για ερωτήσεις και διαλογική συζήτηση.

Η Διημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και υποστηρίζεται από την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ηπείρου και θα διεξαχθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Ξενοδοχείου Du Lac στα Ιωάννινα την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022 (16:00 – 22.00) και το Σάββατο 9 Ιουλίου 2022 (10.00 – 16.00).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ