Τα βραβεία Digital Media Awards 2015 με συμμετοχή 30 τοπικών sites!

Digital-Media-Awards-2015

Digital-Media-Awards-2015

Η μεγαλύτερη και εγκυρότερη διοργάνωση που αφορά στα διαδικτυακά μίντια θα λάβει τόπο σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής την ερχόμενη Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015 με τη μεγαλύτερη συμμετοχή υποψηφίων από κάθε άλλη φορά.

Πρόκειται για μια βραδιά στο επίκεντρο της οποίας βρίσκονται τα ελληνικά sites και την οποία παρακολουθεί με ενδιαφέρον ολόκληρη η διαφημιστική αγορά.

Φέτος πέραν του πλήθους των συμμετεχόντων ξεχωρίζουν και οι δεκάδες συμμετοχές των μεγαλύτερων τοπικών sites της Ελλάδας, κάτι που συμβαίνει επίσης για πρώτη φορά.

Λέγοντας τοπικά, εννοούμε τα ενημερωτικά sites που καλύπτουν την τοπική επικαιρότητα και εξυπηρετούν τις ανάγκες της στοχευμένης τοπικής διαφήμισης.

Τα τοπικά sites που έλαβαν μέρος στη σχετική ειδική κατηγορία είναι τα παρακάτω (μεταξύ των οποίων και το Epiruspost)

Agrinionews.gr, Agriniopress.gr, Apela.gr, Argonafplia.gr, Cretalive.gr, Creteplus.gr, Cyclades24.gr, Eleftheriaonline.gr, Epiruspost.gr, Evianews.gr, E-volos.gr, Evros24.gr, Ipeirotika.gr, Karditsalive.net, kosmoslarissa.gr, Kozan.gr, Lamiareport.gr, Larissanet.gr, lefkadapress.gr, Patrasevents.gr, Patrisnews.com,Piraeuspress.gr, prevezatoday.gr, Prismanews.gr, Rodiaki.gr, Thessalianews.gr, Thestival.gr, Trikalanews.gr, Vimaonline.gr

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ