Διευρύνεται το Κέντρο Κοινότητας του ΟΚΠΑΠΑ

KENTRO KOINOTHTAS

Την Τετάρτη 7 Ιουλίου και ώρα 19:00 μ.μ. το Ν.Π.Δ.Δ. «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» Δήμου Ιωαννιτών εγκαινιάζει το Διευρυμένο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ιωαννιτών, που στεγάζεται επί της οδού Καπλάνη 4-6.

Πρόκειται για την διεύρυνση της υπάρχουσας δομής του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» που προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στους συμπολίτες μας. Με τη λειτουργία του, επιδιώκεται η ανάπτυξη ενός τοπικού σημείου αναφοράς για την υποδοχή, εξυπηρέτηση και διασύνδεση των πολιτών με όλα τα κοινωνικά προγράμματα και κοινωνικές  υπηρεσίες που λειτουργούν στην περιοχή του Δήμου μας.

Το Διευρυμένο Κέντρο Κοινότητας θα στελεχωθεί από ένα Κοινωνικό Λειτουργό, έναν Κοινωνιολόγο, έναν Ψυχολόγο καθώς και από έναν Διαπολιτισμικό Διαμεσολαβητή.

Ωφελούμενοι/ες είναι: «Οι πολίτες που διαβιούν στην περιοχή παρέμβασης των Κέντρων Κοινότητας», και κατά προτεραιότητα άτομα και οικογένειες που διαβιούν σε συνθήκες φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού, παιδιά που βιώνουν καταστάσεις αποκλεισμού, οι ωφελούμενοι του Προγράμματος «Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα», καθώς και μετανάστες, ΑμεΑ, και γενικότερα ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ