Διέψευσε τους… προφήτες..

nd kaxri

nd kaxri

Όσους θέλησαν τις τελευταίες ημέρες να προβάρουν τις μαντικές τους ικανότητες, τους διέψευσε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης… Γνωρίζοντας προφανώς ότι το βράδυ του Σαββάτου ήταν προγραμματισμένη συνάντηση όλων των Περιφερειαρχών της χώρας στην Κομοτηνή, έσπευδαν να διαδίδουν δια των αναλύσεών τους, ότι ο κ. Καχριμάνης δεν θα παραστεί στη συνδιάσκεψη της Νέας Δημοκρατίας στο Μέτσοβο..

Συνάμα προχωρούσαν και σε πολιτική ανάλυση που δεν αντέχει καμιάς κριτικής περί των καλών σχέσεων του Αλέκου Καχριμάνη με μέλη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ…

Προφανώς αγνοούσαν ένα στοιχειώδη κανόνα… Ότι οι άνθρωποι της αυτοδιοίκησης οφείλουν να συνεργάζονται με την Κυβέρνηση, προκειμένου να επιλύσουν προβλήματα και να προωθήσουν θέματα..

Ο Αλέκος Καχριμάνης λοιπόν παρέστη στη συνδιάσκεψη και μίλησε στις εργασίες της.. Μάλιστα όπως είπε, μίλησε και με την ιδιότητα του Περιφερειάρχη και με την ιδιότητα του κομματικού στελέχους… Και καταχειροκροτήθηκε.

Στη συνέχεια αποχώρησε ώστε να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις που είχε στην Κομοτηνή μαζί με τους υπόλοιπους περιφερειάρχες της χώρας..

Προς απογοήτευση όσων ζήλεψαν την τέχνη της μαντικής…

{jathumbnail off}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ