Διαβούλευση χωρίς την αντιπολίτευση από τον Δήμο Ιωαννιτών!

dromos kenan

dromos kenan

Την άμεση αντίδραση της παράταξης «Γιάννενα Τώρα» προκάλεσε η κίνηση της Δημοτικής Αρχής να προχωρήσει σε διαβούλευση εν όψει της κατάθεσης περιβαλλοντικών επιπτώσεων για την κατασκευή και λειτουργία του έργου από το Πανηπειρωτικό μέχρι τον Κόμβο Βογιάννου, χωρίς να κληθούν εκπρόσωποι όλων των παρατάξεων της αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ανακοίνωση, στην διαβούλευση προσκαλούνται από τον κ. Δήμαρχο, που υπογράφει την πρόσκληση, Αντιδήμαρχοι, τα Συμβούλια των Δ.Κ. Ιωαννίνων, Ανατολής και Κατσικά, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δ.Ε. Ανατολής και Παμβώτιδος αλλά και η Διεύθυνση Περιβάλλοντος & Πολεοδομίας, το Τεχνικό Επιμελητήριο κ.ά.

Όπως φαίνεται από τον πίνακα αποδεκτών απουσιάζουν εκπρόσωποι των τεσσάρων από τις πέντε παρατάξεις της Αντιπολίτευσης, με το πρόσχημα φυσικά ότι δεν έχουν Δημοτικούς Συμβούλους από τις Δ.Ε. Ανατολής και Παμβώτιδος.

«Ειρήσθω εν παρόδω, ότι η δική μας Παράταξη δεν έχει ταχθεί ποτέ κατά της κατασκευής του συγκεκριμένου έργου, όπως παραπλανητικά υποστηρίζουν κάποιοι σύμβουλοι της πλειοψηφίας. Τίθενται λοιπόν τα ερωτήματα: Μα τόσο πολύ φοβούνται την παρουσία μας; Τόσο κακό θα τους έκανε και η δική μας συμμετοχή στη συζήτηση; Φαίνεται ότι έχουν πάρει πλέον έναν ολισθηρό κατήφορο. Κρίμα! Να δούμε που και αν θα σταματήσουν», τονίζεται στην ανακοίνωση.
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ