Διαθέσιμες θέσεις στο ΚΔΑΠμεΑ

kdapmea

Με τους εργαζόμενους του ΚΔΑΠμεΑ και τους γονείς των ωφελούμενων παιδιών συναντήθηκε ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ Δημήτρης Πάνος, η Διευθύντρια Κοινωνικής Προστασίας Σοφία Τζιοβάρα και η Αναπληρώτρια Προισταμένη του Τμήματος Υποστήριξης Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων Ιωάννα Γεροδήμου.

Στην συνάντηση αυτή έγινε απολογιστική ενημέρωση των δράσεων και των ενεργειών για την κάλυψη εκκρεμοτήτων και αναγκών του ΚΔΑΠμεΑ, που πραγματοποιήθηκαν τον τελευταίο χρόνο.

Ακολούθησε διάλογος με όλους τους εργαζόμενους και τους γονείς των παιδιών και ακούστηκαν προτάσεις για περαιτέρω βελτίωση της λειτουργίας του ΚΔΑΠμεΑ.

Το ΚΔΑΠμεΑ του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» έχει όλες τις απαραίτητες ειδικότητες (Κοινωνικό Λειτουργό, Λογοθεραπευτή, Κοινωνικό Φροντιστή, Φυσιοθεραπευτή, Εκπαιδευτικό Τεχνικών, Ψυχολόγο, Βοηθητικό Προσωπικό) και θα συνεχίσει να στηρίζει τα παιδιά με Αναπηρία και τις οικογένειές τους.

Ο ΟΚΠΑΠΑ κάνει γνωστό ότι υπάρχουν ακόμα λίγες διαθέσιμες θέσεις, για πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο ΚΔΑΠμεΑ (τηλ. επικοινωνίας:2651092176) και στην Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης  (τηλ. επικοινωνίας: 2651054268,26510 54265).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ